fbpx

Makujen mielihyvää

Jo yli 40 vuotta!

Tarinamme

Vuonna 1983 perustetun Munkkimiehet Oy:n menestystarina on huomionarvoinen. Kaksi tamperelaista leipuria asetti alusta asti korkeat laatuvaatimukset leipomotuotteilleen. Tämä heijastuu yrityksen sloganissa “Leivo kaunis pulla ja anna sille hyvä maku”. Aluksi toiminta alkoi omakotitalon kellarissa Tampereen Rieväkylässä, mutta yrityksen kasvaessa tarvittiin suurempia tiloja.

Yrityksen innovatiivisuus näkyy päätöksessä perustaa maan ensimmäiset paistopisteet marketteihin ja valmistaa Suomen ensimmäiset sulattamista vaille valmiit tuotteet. Näin sopeuduttiin markkinoiden muutoksiin ja vastattiin kuluttajien ja ammattilaisten tarpeisiin. Kahviloiden perustaminen oli myös oivallinen liike ja ne osoittautuivat heti suosituiksi.

Kasvaessaan yritys siirtyi Messukylästä Käpylään ja edelleen Ruskoon. Tasainen kasvu jatkui jopa 90-luvun laman aikana, mikä osoittaa vahvuutta ja kykyä selviytyä vaikeistakin olosuhteista.

2000-luvulta tähän päivään Munkkimiehet on jatkanut menestyksellistä kehitystään. Yritys noteerataan toistuvasti elintarvikealan vahvimpien yritysten joukossa. Tämä kertoo sitoutumisesta laatuun, innovaatioihin ja vahvaan markkina-asemaan. Yritys on onnistunut luomaan vankan maineen. Nykyisin Munkkimiehet toimii valtakunnallisesti ja sen herkullisia tuotteita on saatavilla kaikista Suomen keskusliikkeistä.

Munkkimiehet Oy:n tarina todentaa sitoutumisen laatuun ja innovaatioihin sekä kykyvyn sopeutua muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja vastata kuluttajien ja ammattilaisten tarpeisiin. Yrityksen menestys on seurausta tinkimättömästä asenteesta, nöyryydestä ja jatkuvasta kehityksestä.

Donitsibiili

Donitsibiili rullaa ympäri Suomea!
 
Biili on ladattu toinen toistaan herkullisimmilla luomuksilla! Tilaa omasi ennakkoon tai tule paikan päälle valitsemaan upeasta valikoimasta!
 
Tsekkaa biilin aikataulu ja paikat galaksinparhaat.com tai seuraa biiliä somesta ja hae mukaasi pieni pala onnea!

UUTISET



Hyvää pääsiäistä
Hyvää pääsiäistä

Hyvää pääsiäistä!​

Pääsiäinen on herkuttelun aikaa, kevät kurkkii ja aurinko paistaa.

Vietetään aivan mahtava pitkä viikonloppu ja lataudutaan!



Kespro kevät 2024
Kespro kevät 2024

Kespron kevätkiertue 2024

05.03. HELSINKI, K-Kampus

07.03. JYVÄSKYLÄ, Jyväskylän paviljonki

09.04. LAHTI, Sibeliustalo Metsähalli

17.04. OULU, Tullisali

25.04. LEVI, Levi Spa Hotel

07.05. PORI, SataEdu Ulvila

15.05. TURKU, Ruissalon Telakka

23.05. KUOPIO, Makasiiniravintola Albatrossi

Tervetuloa osastollemme moikkaamaan ja maistelemaan herkkuja!



Iltapalaa pullista

Voipullan lumoava hampurilaisseikkailu!

Tiesitkö, että voit muuntaa arjen hetkessä taianomaiseksi makuelämykseksi? Voipulla muuntuu hampurilaisateriaksi, kun lisäät ripauksen taikuutta!

Leikkaa voipulla rohkeasti kahtia ja avaa portit herkullisuuteen. Täytä puolikkaat makumieltymyksiesi mukaan - olipa suosikkisi sitten mehukas pihvi, raikkaat salaatit tai herkullinen majoneesi. Älä unohda täydellistä seuraa: tekaise ranskanperunat kultaisen rapeiksi ja täydennä annoksesi ketsupilla.

Kokeile rohkeasti! Tulet yllättymään, miten tavallinen voipullan muuttuu täytteiden ja makujen harmoniaksi.

 



Runebergin tortut
Laskiaispullat
Laskiaispullat

Helmikuu on herkkujen aikaa

Helmikuussa on useita herkkuhetkiä

Upean makuretkemme aloitamme 5.2 kansallisrunoilijamme J.L Runebergin kunniaksi, nämä mehevän manteliset ja vadelmahilloiset leivonnaiset koristavat jokaista kahvipöytää.

Seuraavana sunnuntaina 11.2 vietämme laskiaissunnuntaita, silloin riennämme pulkkamäkeen ja sen jälkeen maistuu ihanan mansikkahilloinen ja kermainen laskiaispulla.

14.2 on aika muistaa ystävää ja rakasta, sydänmunkin vaaleanpunainen sokerikuorrute suklaaraidoilla ja vadelmainen täyte ei jätä ketään kylmäksi.

Whatsapp
Instagram
Fb messenger