Jo yli 40 vuotta!
Vuonna 1983 perustetun Munkkimiehet Oy:n menestystarina on huomionarvoinen. Kaksi tamperelaista leipuria asetti alusta asti korkeat laatuvaatimukset leipomotuotteilleen. Tämä heijastuu yrityksen sloganissa “Leivo kaunis pulla ja anna sille hyvä maku”. Aluksi toiminta alkoi omakotitalon kellarissa Tampereen Rieväkylässä, mutta yrityksen kasvaessa tarvittiin suurempia tiloja.
Yrityksen innovatiivisuus näkyy päätöksessä perustaa maan ensimmäiset paistopisteet marketteihin ja valmistaa Suomen ensimmäiset sulattamista vaille valmiit tuotteet. Näin sopeuduttiin markkinoiden muutoksiin ja vastattiin kuluttajien ja ammattilaisten tarpeisiin. Kahviloiden perustaminen oli myös oivallinen liike ja ne osoittautuivat heti suosituiksi.
Kasvaessaan yritys siirtyi Messukylästä Käpylään ja edelleen Ruskoon. Tasainen kasvu jatkui jopa 90-luvun laman aikana, mikä osoittaa vahvuutta ja kykyä selviytyä vaikeistakin olosuhteista.
2000-luvulta tähän päivään Munkkimiehet on jatkanut menestyksellistä kehitystään. Yritys noteerataan toistuvasti elintarvikealan vahvimpien yritysten joukossa. Tämä kertoo sitoutumisesta laatuun, innovaatioihin ja vahvaan markkina-asemaan. Yritys on onnistunut luomaan vankan maineen. Nykyisin Munkkimiehet toimii valtakunnallisesti ja sen herkullisia tuotteita on saatavilla kaikista Suomen keskusliikkeistä.
Munkkimiehet Oy:n tarina todentaa sitoutumisen laatuun ja innovaatioihin sekä kykyvyn sopeutua muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja vastata kuluttajien ja ammattilaisten tarpeisiin. Yrityksen menestys on seurausta tinkimättömästä asenteesta, nöyryydestä ja jatkuvasta kehityksestä.
Hyvää pääsiäistä!Pääsiäinen on herkuttelun aikaa, kevät kurkkii ja aurinko paistaa. Vietetään aivan mahtava pitkä viikonloppu ja lataudutaan! | |
Kespron kevätkiertue 202405.03. HELSINKI, K-Kampus 07.03. JYVÄSKYLÄ, Jyväskylän paviljonki 09.04. LAHTI, Sibeliustalo Metsähalli 17.04. OULU, Tullisali 25.04. LEVI, Levi Spa Hotel 07.05. PORI, SataEdu Ulvila 15.05. TURKU, Ruissalon Telakka 23.05. KUOPIO, Makasiiniravintola Albatrossi Tervetuloa osastollemme moikkaamaan ja maistelemaan herkkuja! | |
Iltapalaa pullistaVoipullan lumoava hampurilaisseikkailu!Tiesitkö, että voit muuntaa arjen hetkessä taianomaiseksi makuelämykseksi? Voipulla muuntuu hampurilaisateriaksi, kun lisäät ripauksen taikuutta! Leikkaa voipulla rohkeasti kahtia ja avaa portit herkullisuuteen. Täytä puolikkaat makumieltymyksiesi mukaan - olipa suosikkisi sitten mehukas pihvi, raikkaat salaatit tai herkullinen majoneesi. Älä unohda täydellistä seuraa: tekaise ranskanperunat kultaisen rapeiksi ja täydennä annoksesi ketsupilla. Kokeile rohkeasti! Tulet yllättymään, miten tavallinen voipullan muuttuu täytteiden ja makujen harmoniaksi.
| |
Helmikuu on herkkujen aikaaHelmikuussa on useita herkkuhetkiäUpean makuretkemme aloitamme 5.2 kansallisrunoilijamme J.L Runebergin kunniaksi, nämä mehevän manteliset ja vadelmahilloiset leivonnaiset koristavat jokaista kahvipöytää. Seuraavana sunnuntaina 11.2 vietämme laskiaissunnuntaita, silloin riennämme pulkkamäkeen ja sen jälkeen maistuu ihanan mansikkahilloinen ja kermainen laskiaispulla. 14.2 on aika muistaa ystävää ja rakasta, sydänmunkin vaaleanpunainen sokerikuorrute suklaaraidoilla ja vadelmainen täyte ei jätä ketään kylmäksi. | |